Melissa and Doug

Melissa en Doug zijn een Amerikaans echtpaar dat inmiddels al 30 jaar getrouwd is en een gezin met 6 kinderen heeft. Hun wens is altijd om speelgoed te maken waarmee kinderen op allerlei manieren kunnen spelen. Niet alleen volgens de manier waarop de maker het bedacht heeft, maar door het toevoegen van hun eigen fantasie kan er misschien wel op een hele andere manier mee gespeeld worden. Het versterkt dus de fantasie van de kinderen.

Door de jaren heen hebben zij ondervonden dat er tegenwoordig meer tijd ingepland wordt door de ouders of verzorgers, omdat de levens drukker en voller raken. Door het op voorhand inplannen van die tijd voor kleine kinderen, leren ze minder om zelf hun fantasie te gebruiken om zich te vermaken. Veel kinderen tegenwoordig vervelen zich bijna niet meer. Melissa en Doug willen de kinderen de kans geven om hun eigen fantasie aan te wenden.

"Bied een lanceerplatform om de verbeeldingskracht en een gevoel van verwondering bij alle kinderen aan te wakkeren zodat ze zichzelf, hun passies en hun doel kunnen ontdekken."

Het doel: #takebackchildhood

Onze producten van Melissa and Doug:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Kabouterz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel