O.B designs

Vlak na de bevalling van haar oudste dochter, ontstond bij de Australische Kate het idee voor O.B designs (originele naam Odd Bod). Het doel was om speelgoed en decoratie te maken voor de babykamer, dat veilig, etisch verantwoord, functioneel en tegelijkertijd mooi was. Uiteraard ging dit, net als bij Kabouterz, gepaard met flink wat koffies (oke wij gingen voor de cappuccino), gesprekken en het bekijken van materiaal. 

Klein begonnen met de verkoop van handgemaakte bijtringen op de lokale markten in Byron Bay in 2008, is O.B designs uitgegroeid tot een producent met een grote collectie babykamer speelgoed en decoratie die inmiddels internationaal wordt verkocht. De kernwaarden zijn desondanks niet veranderd door de jaren heen. Nu worden alle producten van O.B designs gemaakt met de behoefte van het kind als uitgangspunt.

"Ons speelgoed wordt gemaakt uit liefde en in het ontwerp proces wordt er steeds nagedacht over voor wie het is en wat ze nodig hebben op die leeftijd. Vanuit daar werken ze terug naar de basis.

Het is ook van groot belang dat al onze stoffen zacht en knuffelbaar zijn, ontworpen om te kalmeren en te troosten. We streven er ook naar om producten te maken die etisch en duurzaam zijn."

Onze producten van O.B designs: 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Kabouterz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel