Privacyverklaring Kabouterz
Versie 1.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 3 mei 2019 en zal indien nodig bijgesteld worden.
Het is dus raadzaam om regelmatig de privacyverklaring te lezen.

Wie is Kabouterz?
Kabouterz staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 73963410.
Op het adres: Stuwwal 12, 8317 BC Kraggenburg (Flevoland).

Waar gebruiken we jouw gegevens voor?
Nou dat klinkt nogal spannend, maar dat is 't niet hoor ;-) !
Laten we voorop stellen dat wij ons zeer bewust zijn van het vertrouwen dat je in ons en Kabouterz stelt. Het is dan ook onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.
Let wel: deze privacyverklaring is enkel van toepassing op de diensten die Kabouterz levert.

We zullen je hieronder uitleggen welke gegevens we van je verzamelen en waarvoor deze dienen.

SSL-verbinding
Onze webshop draait op een format van Mijnwebwinkel en hierbij vinden alle activiteiten plaats via een beveiligde SSL-verbinding.
Wanneer er iets niet in orde is op de website, krijgen wij hier direct een melding van en lost Mijnwebwinkel dit probleem op.

Contact
Van ons zal je nooit rare telefoontjes of mailtjes ontvangen waarin we vragen naar je gegevens.
Mocht er nou eens een huisnummer niet kloppen of de postcode is niet goed ingevuld, dan nemen we uiteraard wel even contact op.

Het e-mailadres info@kabouterz.nl en/of het telefoonnummer 06-83431587 zullen hiervoor gebruikt worden.

Gegevens van een bestelling en/of e-mailcontact
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, vragen we je naar je NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats), je e-mailadres en telefoonnummer.

Deze gegevens hebben we nodig om:
- jouw bestelling te kunnen versturen
- jou te kunnen contacteren over vragen met betrekking tot de bestelling

Nadat jouw bestelling is verzonden, wordt de factuur gearchiveerd in onze administratie.
Deze administratie bewaren wij 7 jaar, volgens de nu geldende wettelijke eisen van de Belastingdienst.

Onze e-mails worden maximaal 1 jaar bewaard.
Dit om wellicht vragen te kunnen beantwoorden m.b.t. de bestelling nadat deze geleverd is, i.v.m. eventuele lopende garanties en het herroepingrecht.

De gegevens worden na deze termijn op een gedegen wijze vernietigd.

Derden
Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht.

Welke derden zijn betrokken bij jouw persoonlijke gegevens?
PostNL ; Bestellingen die door de brievenbus passen worden verstuurd via PostNL.
                Bekijk hier het privacy beleid van PostNL

- Mollie Payments; Mollie is de betaalprovider, zij zorgen voor een uiterst veilige betaalomgeving.
                Bekijk hier het privacy beleid van Mollie

Mailchimp; wanneer je ervoor hebt gekozen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en acties (we versturen niet zo vaak een mailtje!) middels de nieuwsbrief, gebruiken we hiervoor Mailchimp.
Wanneer jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, dien je dit eerst nog te bevestigen voor je daadwerkelijk de nieuwsbrief ontvangt. Misschien een beetje dubbel, om 2 keer te bevestigen, maar hé; beter te vaak dan te weinig ;)
                Bekijk hier het privacy beleid van Mailchimp

Gegevensbeveiliging en bewaartermijn persoonlijke gegevens
Alle verstrekte gegevens worden op een beveiligde server en computer bewaard.
Zoals hierboven vermeld worden jouw e-mailgegevens na 1 jaar en de NAW- en bestelgegevens na 7 jaar op een gedegen wijze vernietigd.

Cookies
Wanneer je gebruik maakt van onze website, kan enige informatie worden opgeslagen (op jouw eigen computer, tablet, telefoon e.d.).
Cookies slaan geen persoonlijke informatie op, maar kunnen je browser helpen om jouw wat makkelijker over het internet te laten surfen.
Deze cookies kun je uitzetten, maar beperken wel het gebruik van de website en diensten.
In sommige gevallen plaatsen social media ook cookies, ook hiervoor geldt dat er geen persoonlijke informatie wordt opgeslagen.

Naast deze gewone cookies maken we ook gebruik van de cookies van Google Analytics.
Deze cookies helpen ons scherp te houden om de webshop te verbeteren en ook deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.
Ze laten ons bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers we hebben gehad in een periode van 7 dagen of hoeveel mensen er naar een bepaald product hebben gekeken.
Voor ons van belang om gefocust te blijven, maar wie die poppetjes allemaal zijn die een bezoek aan de webshop hebben gebracht?! Dat kunnen we dan weer niet zien, so don’t worry!

Wellicht ten overvloede; met Google hebben we een bewerker-overeenkomst gesloten, dit betekent dat zij ook geen persoonlijke informatie opslaan die terugleidt naar jou.

Doeleinden
Jouw gegevens worden dus enkel en alleen gebruikt om met jou te kunnen corresponderen over jouw bestelling en deze te verwerken en te versturen.

Persoonsgegevens opties
Alle bezoekers aan de website wordt de mogelijkheid geboden tot het inzien, veranderen en/of het elektronisch verkrijgen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op het moment aan ons is verstrekt.
(Recht van dataportabiliteit, recht van bezwaar en recht op gegevenswissing).

Uitschrijven nieuwsbrief
Indien je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kun je gebruik maken van de link in de laatst verstuurde nieuwsbrief.
Werkt de link niet? Neem dan contact met ons op zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Verwerking communicatie
Ben jij het niet eens met de gegevens die wij van jou verwerken of wil jij gegevens laten aanpassen of verwijderen?
Neem dan contact met ons op (zie contactgegevens aan het eind van deze verklaring).

Natuurlijk heb jij ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ben jij jonger dan 18 jaar?
De website van Kabouterz is voor een ieder toegankelijk.
Wanneer je jonger dan 18 jaar bent mag je geen persoonlijke gegevens verstrekken zonder toestemming van een ouder en/of voogd.
Helaas is dit voor ons niet te controleren, maar mochten we na het ontvangen van gegevens twijfelen over jouw leeftijd, om welke reden dan ook, nemen we hierover contact met je op.              

Datalekken
Als webshop-ondernemers zijn wij verplicht om bij eventuele datalekken een melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat is een datalek?
Dit is een incident met betrekking tot de beveiliging van persoonsgegevens, waarbij een onbevoegd iemand toegang heeft gekregen tot, wijzigingen heeft aangebracht in, gegevens vernietigd van, of gegevens heeft laten vrijkomen – van persoonsgegevens, zonder dat dit de bedoeling was.

Gelukkig is dit nog nooit gebeurd, maar mocht hier in de toekomst onverhoopt toch sprake van zijn, zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen per e-mail.

Vragen en/of opmerkingen
Deze privacyverklaring wordt regelmatig door ons getoetst aan de wettelijke eisen dit op het moment gelden.
Heb jij toch nog vragen en/of opmerkingen ten aanzien van deze privacyverklaring?
Neem dan contact met ons op:

Kabouterz
Sylvia & Yvonne
Stuwwal 12
8317 BC Kraggenburg
info@kabouterz.nl
06-83431587 --> alleen via WhatsApp

© 2019 - 2020 Kabouterz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel