Joehoee!

Wij zijn Sylvia & Yvonne, twee vriendinnen uit Kraggenburg (een heel klein dorpje in de Noordoostpolder). Onder het genot van een cappuccinootje ontstond het idee om met baby- en kinderartikelen te gaan werken. Hoe? Dat wisten we nog niet helemaal, Een aantal cappuccinootjes verder hebben we bedacht om te beginnen bij de basis: wat vinden wíj leuk en wat vinden wij leuk voor onze eigen kleine kabouterz en de kabouterz om ons heen. En hoe konden we dit in een leuk jasje gieten. Niet heel veel cappuccinootjes daarna was het idee voor Kabouterz geboren en gingen we aan de slag. Dit is uitgegroeid tot het Kabouterz.nl waar je nu op rond neust.

Wij willen producten aanbieden die je juist niet in iedere winkel tegenkomt, die net even wat aparter zijn. Dit alles met een vleugje lief, eigenwijs & stoer! Zo zijn wij natuurlijk ook allebei, oké toegegeven: Sylvia is iets stoerder dan Yvonne ;-)

Daarnaast wilden wij dit heel graag in de vorm van een webshop doen, omdat wij herkennen hoe fijn het is om naast het leuke shoppen in de winkels ook gewoon je spullen thuisbezorgd te krijgen als je net even niet je kleine kabouter in de kleren gehesen en in de auto gesjord krijgt. Of als je gewoon even geen zin hebt om überhaupt het huis uit te gaan ;-)

In de toekomst hopen we nog verder uit te breiden met veel leuke producten!

Mis je iets, valt je iets op, heb je vragen? Laat het ons gerust weten via info@kabouterz.nl of stuur ons een WhatsAppje!

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates.

Heel veel shopplezier!

Liefs,
Sylvia & Yvonne

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Kabouterz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel