Ik heb vandaag besteld, wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De bestellingen die vóór 15.00 uur besteld zijn, gaan vaak dezelfde dag met de post mee. Doorgaans geldt de regel: binnen 48 uur verzonden. Heb je haast met je bestelling? Laat het dan even weten, dan kunnen we kijken wat we kunnen doen.

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, hoe kan dat?
Helaas hebben we geen grip op het werk van PostNL en kan het wel eens voorkomen dat PostNL kampt met een vertraging. Mocht het nou langer duren, neem dan even contact op via WhatsApp (06-18091034).

Morgen heb ik producten nodig, kan ik met spoed bestellen?
Meestal valt er wel wat te regelen, dus neem even contact op, dan laten we weten of het mogelijk is. Mocht je in de buurt wonen, dan kan je kiezen voor afhalen in Apeldoorn.

Waarom ziet de ontvangen doos er gebruikt uit?
Wij recyclen onze dozen waardoor er mogelijk andere reclame op staat of de dozen er iets minder mooi uitzien. Dit doet natuurlijk niets af aan de kwaliteit van de artikelen die erin zitten.

Kan ik ook een deel van mijn bestelling retour sturen?
Het komt wel eens voor dat je een deel van je bestelling toch niet nodig hebt. Je kunt dan deze producten retour sturen. De portokosten voor het retour sturen zijn voor jezelf, de waarde van je teruggestuurde artikelen wordt dan binnen een paar dagen teruggestort op je rekening. 

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd? 
Dat ligt aan de grootte van je bestelling. De meeste artikelen gaan met pakketpost. Soms een brievenbus pakketje en soms een normaal pakket. Alle post wordt aangeboden door PostNL. Een enkele keer kan het via een enveloppe.

Wat zijn de verzendkosten binnen NL?
We proberen om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, past het door de brievenbus? > € 2,75/€ 4,50(afhankelijk van de grootte/het gewicht). Pakketpost kost € 6,75. Tijdens het bestelproces wordt getoont wat je verzendkosten worden. Vanaf € 50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Kan ik ook vanuit België bestellen?
Natuurlijk kan dat! Belgische klanten betalen gemakkelijk met Bancontant. De verzendkosten bedragen €5,75/ €7,95 (afhankelijk van de grootte/gewicht. Tijdens het bestelproces wordt getoond wat je verzendkosten worden. Naar België is het niet mogelijk om zonder verzendkosten te bestellen. Dit komt doordat wij al een deel van de verzendkosten naar België voor onze rekening nemen.

Ik woon in de buurt, kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Dat is zeker mogelijk. Je kunt je bestelling ophalen in Apeldoorn. Dit geef je aan tijdens het bestelproces. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen en krijgt een bevestiging als je bestelling klaar ligt. Omdat wij niet altijd aanwezig zijn, is het wel even handig om het afhalen in overleg te doen.

Mijn vraag staat er niet tussen, op welke manier kan ik het beste contact opnemen?
Wij zijn het beste te bereiken door middel van de mail/WhatsApp.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Kabouterz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel